Меню сайта
Категорії розділів
Новини [466]
Оголошення [94]
Вітання [49]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Пользователі відсутні...

[ Хто нас сьогодні відвідав ]
Г Hauiональна дитяча гаряча лінія Hauiональна гаряча лінія АКТУАЛЬНО ПРО COVID-19 Гаряча лінія управління освіти Гаряча лінія харчування
Главная » 2017 » Июнь » 3 » Дитячий Фестиваль «МАЙБУТНЄ— це МИ!»
16:00
Дитячий Фестиваль «МАЙБУТНЄ— це МИ!»

В багатьох країнах відзначається Міжнародний день дітей (International Children’s Day). День захисту дітей— це не тільки чудове свято для  нашої малечі, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права дітей, які мають вирости радісними та щасливими, отримувати гарну освіту, займатися улюбленою справою та стати гідними громадянами своєї країни.

Тож, 3 червня о 10 годині на стадіоні «Дніпро» у Антонівці відбувся Дитячий Фестиваль «МАЙБУТНЄ— це МИ!», який став для всіх присутніх незабутнім прекрасним святом! На даному заході були не лише мешканці Антонівки, а й учні 10 херсонських шкіл та гості з Олешок та Голої Пристані, котрі радували своїми виступами глядачів. Серед присутніх, які  відвідали цей дивовижний  захід та отримали лише позитивні емоції, були також три загони пришкільного табору відпочинку «Сонечко». 

Приємно відзначити, що на Дитячому Фестивалі «МАЙБУТНЄ— це МИ!» була оголошена подяка від імені Антонівського селищного голови  Ігоря Ігоровича Семенчева учню 1-Б класу нашої школи Савочкіну Мирославу за прийняття участі у конкурсі малюнка «Таким я бачу світ…» і керівнику хореографічного колективу «Mix Style» Кулішовій Юліані Сергіївні за танок «Shape of You» та за сприяння у підготовці та участі у Дитячому Фестивалі «МАЙБУТНЄ— це МИ!», присвяченого до Міжнародного Дня захисту дітей. 


На фестивалі кожен міг для себе знайти розваги за власним смаком та у чудовому настрої провести цей літній день на свіжому повітрі.

Категория: Новини | Просмотров: 367 | Добавил: DjVVS | Рейтинг: 1.0/1
Мій кабінет
11:18
Вы вошли как: Гость
ОЛІМП
Інформ. джерела
  • Управління освіти Херсонської міської ради
  • Методичний кабінет
  • Програми для всіх
  • Світ розваг
  • Найкращі сайти
  • Пошук
    Hauiональна гаряча лінія офіційний веб-сайт системи Безоплатної правової допомоги Міська дитячя екологічна конференція «Карантин нам не завада!»(

    Херсонська загальноосвітня середня школа І-ІІІ ступенів №37 ім. В. Дробота©DjVVS©2011-2024