Меню сайта
Категорії розділів
Новини [466]
Оголошення [94]
Вітання [49]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Пользователі відсутні...

[ Хто нас сьогодні відвідав ]
Г Hauiональна дитяча гаряча лінія Hauiональна гаряча лінія АКТУАЛЬНО ПРО COVID-19 Гаряча лінія управління освіти Гаряча лінія харчування
Главная » 2014 » Июнь » 17 » Пришкільний табір "Сонечко"
10:39
Пришкільний табір "Сонечко"

У пришкільному таборі «Сонечко» з 02.06. по 17.06.2014 р. відпочило 75 дітей. 

За період перебування у таборі діти відпочивали у парках міста,  відвідували музеї, бібліотеки, місця відпочинку для дітей. Захоплюючими стали спортивні змагання з піонерболу, пляжного футболу, шашок, стрибків на скакалці, проведені між загонами табору. Переможцями стали 4 найкращих спортсменів. Кожного дня у таборі діти приділяли увагу фізичному вихованню. Щоденна обов’язкова ранкова гімнастика та  рухливі ігри давали дітям заряд енергії на цілий день.

Пізнавальними для дітей виявились екскурсії до краєзнавчого музею. Діти познайомились з античними часами, поринули у світ таємниць та цікавинок минувшини, ознайомились з природничими особливостями та принадами рідного краю.

 З дітьми проводилися різноманітні вікторини та конкурси. До Дня довкілля була проведена вікторина «Відкрий для себе світ природи», а в День безпеки життєдіяльності пройшла конкурсна програма «Юні вогнеборці» та  конкурс дитячих малюнків.

Свої таланти розвинули багато учнів і на заняттях з орігамі, вокально-хорової студії та хореографії.

Свою ерудицію, начитаність та творчі здібності проявили діти під час екскурсій до бібліотеки ім. О. Гончара та бібліотеки № 16. Учні мали змогу не тільки зазирнути у потаємні зали бібліотек, а й скласти для себе астрологічний прогноз, дізнатися про особливості свого характеру та ін.

Незабутньою для всіх була й  екскурсія до Херсонського ботанічного саду. Унікальний рослинний світ зацікавив дітей своєю красою та незвичними можливостями.

Перегляд мультфільмів, дитячих кінофільмів у ККЗ «Ювілейний» став також неповторним моментом для табору. Діти спілкувались, обговорювали побачене, дискутували.

Незабутніми стали для всіх без винятку дітей і відпочинки на березі Дніпра. Дівчата й хлопці влаштовували конкурс на кращий замок із піску, кращу фортецю. Безліч розваг, спортивних змагань та конкурсів зробили такий відпочинок незабутнім.

Фінальну крапку було поставлено традиційним гала-концертом «Наш табір має таланти». Кожна дитина нашого табору талановита й неповторна, а тому усі отримали пам’ятні подарунки. 

 

 

Категория: Новини | Просмотров: 601 | Добавил: Tatyana | Рейтинг: 0.0/0
Мій кабінет
09:18
Вы вошли как: Гость
ОЛІМП
Інформ. джерела
  • Управління освіти Херсонської міської ради
  • Методичний кабінет
  • Програми для всіх
  • Світ розваг
  • Найкращі сайти
  • Пошук
    Hauiональна гаряча лінія офіційний веб-сайт системи Безоплатної правової допомоги Міська дитячя екологічна конференція «Карантин нам не завада!»(

    Херсонська загальноосвітня середня школа І-ІІІ ступенів №37 ім. В. Дробота©DjVVS©2011-2024